18 Nisan 2016 Pazartesi

Webtoon Tr

Webtoon Tr, benim tarafımdan yaklaşık 3 yıl önce açılmış ve Türk halkına webtoonları tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlayan bir topluluk. 3 Yıl boyunca 10'a yakın kişi ekibe katılmış olmasına rağmen şu an tek aktif olan kişi benim. Webtoon Tr, Blogger ve Facebook üzerinden gönüllü olarak hizmet sunuyor. İçeriğimizin odağında tabiki de webtoonlar var.


Webtoon Tr'yi anlamak için ilk başta webtoon'un anlamını, ne olduğunu bilmek lazım. Webtoon'un ne olduğunu Webtoon Tr'de yazdığım Webtoon Nedir? isimli yazıdan öğrenebilirsiniz. Facebook sayfamız da webtoonlarla ilgili haber, yazı, resim gibi şeyler paylaşıyoruz. Blogda ise webtoon tanıtımları, webtoon portalları tanıtımları, webtoon çeviri gruplarının listesi, webtoonların listeleri, webtoon haberleri gibi çok çeşitli konularda paylaşımlarda bulunuyoruz.

Tek başıma olmam çabuk sıkılmama neden oluyor. Bu yüzden blog da Facebook sayfası da fazla içeriğe sahip değil. Yine de elimden geldiğince yaptığım araştırmalar ve okuduğum webtoonlardan elde ettiğim bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Ayrıca webtoon okurlarının işlerini kolaylaştıracak listeler hazırlıyorum.

Webtoon Tr blog adresi: http://webtoontr.blogspot.com.tr/
Webtoon Tr Facebook adresi: https://www.facebook.com/webtoontr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder