15 Nisan 2016 Cuma

Bitcoin Nedir? & Kolay Bitcoin Kazanma Yolları

Bitcoin'i kendime göre hiç bir teknik detayına girmeden tanımlamak istiyorum. Kısaca Bitcoin sanal bir paradır. Bitcoin dolar, lira gibi bir para birimi olduğu gibi aynı zamanda Paypal, kredi kartı gibi bir para transfer yöntemidir. Bitcoin kullanmak için bir cüzdan ve Bitcon'e sahip olmanız lazım. PC işletim sistemleri ve akıllı telefon işletim sistemleri için bir çok Bitcoin cüzdanı mevcuttur. Bunların dışında cüzdan hizmeti veren internet sitelerine kayıt olarak da bir cüzdan oluşturabilirsiniz. Türk Lirası veya dolar ile Bitcoin satın alabileceğiniz gibi aşağıda anlatacağım yöntemlerle de Bitcoin kazanabilirsiniz.


Aşağıda Bitcoin kazanma yöntemlerini açıklarken kazanabileceğiniz Bitcoin miktarının Satoshi olarak karşılıklarını yazacağım. Bu yüzden Satoshi'nin ne olduğunu açıklamamda fayda var. Satoshi Bitcoin'in en küçük alt birimidir. 1 Satoshi 0.00000001 Bitcoin'e eşittir.

Kolay Bitcoin Kazanma Yolları:
1. Faucetler
Faucet Türkçe'de musluk anlamına gelmektedir. Musluk siteleri Bitcoin'le ilk tanışanların fazla bir bilgiye sahip olmadan kolaylıkla Bitcoin kazanabilecekleri yegane yöntemdir. Musluk siteleri direk olarak sizin cüzdanınıza ödeme yapabileceği gibi Faucet Box gibi bir aracı sisteme aktararak ödeme limitini geçtiğinizde cüzdanınıza Bitcoin'lerinizin gönderilmesi şeklinde de ödeme yapabilirler. Faucetler ortalama 100 satoshi yani 0.1 kuruş gibi çok az bir miktar kazandırır. Bu yüzden ben de dahil bir çok kişi tarafından zaman kaybı olarak görülür. Ama ilk Bitcoin'lerinizi elde ederek Bitcoin'in nasıl bir şey olduğunu nasıl alınıp, nasıl gönderildiğini, nerelerde harcanabileceğini veya değerlendirilebileceğini öğrenmeniz için Faucetler biçilmiş kaftandır.

2. Bitcoin Talk Forumu İmza Kampanyaları
Bitcoin ile ilk tanışmanızın hemen ardından Bitcoin Talk isimli Bitcoin'in resmi forumuna göz atmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Bu forum oldukça kalabalık bir Bitcoin kullanıcısını barındırdığından bir çok girişimci forumdaki hesabınıza ait imzanızda reklamlarını yapmanız karşılığında size Faucetlerde harcadığınız zamandan daha az zaman harcayarak daha çok Bitcoin kazanmanıza olanak sunuyor. Bunun için foruma üye olmanız sonrasında ise arada sırada mesaj atarak üye rankınızın Jr. Member olmasını sağlamanız yeterli. Sonrasında bir imza kampanyası belirleyerek ona kayıt oluyorsunuz. Bu yöntem ile attığınız mesaj başı en az 7.000 Satoshi kazanırsınız.

3. Bitcoin Talk Forumu Küçük İşler
Bitcoin Talk forumunda özellikle Services ve Gambling bölümlerinde "Şu siteye referansım olarak üye olana 0.05$ karşılığında Bitcoin" tarzı konuları takip ederek bu küçük işler karşılığı az da olsa Bitcoin kazanabilirsiniz.

Yukarıdaki bütün yöntemler size sadece ufak miktarlarda Bitcoin kazandırır. Başlıkta ne yazıyor "Kolay" kolay işler ucuz işlerdir. Kusura bakmayın ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Bitcoin sayesinde zengin olabilirsiniz veya hayatınızı sadece Bitcoin sayesinde geçirebilirsiniz. Ama bu kolay işlerle bunların hiç birini yapamazsınız. Ama belki bu yöntemleri uygularken kazanacağınız tecrübe sizin ilerleyen zamanlarda oldukça fazla para kazanmanıza vesile olur.

4 yorum:

  1. Are you exhausted from searching for bitcoin faucets?
    Double your claiming speed with this amazing BTC FAUCET ROTATOR.

    YanıtlaSil
  2. YoBit enables you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 distinct crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as much as coins you want from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and resume claiming.

    You can click CLAIM as many times as 30 times per one captcha.

    The coins will stored in your account, and you can convert them to Bitcoins or any other currency you want.

    YanıtlaSil
  3. Btcturk,Binance,Paribu güvenilir mi değil mi yazlarımız:

    1- Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    2- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    3- Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    4- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi

    YanıtlaSil
  4. Btcturk,Binance,Paribu güvenilir mi değil mi yazlarımız:


    Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    YanıtlaSil