11 Haziran 2016 Cumartesi

My Drama List

mydramalist.com alan adını kullanan My Drama List Uzak Doğu film ve dizileri izleyenlerin işine yarayabilecek bir site. Kısaca My Anime List'in Dramalar için olan versiyonu.

My Drama List içinde bulundurduğu bir sürü drama ve film ile bir dizin ve drama ve filmlerle ilgili bilgi deposu görevi görmekte. Ayrıca bu dizi ve filmlerden izlediklerinizi listelemenize olanak sunmakta. Tabii listelemek için üye olmanız gerekmekte. Bu sayede fazla Asya dizisi ve filmi seyretmeyenler bir dizide nerede kaldığını unutmamış oluyor. Ayrıca My Drama List'te drama ve filmlerle ilgili haberler, fragmanlar ve oyuncularla ilgili bilgiler de bulunmakta. Bunların dışında üyelerin kendi arasında iletişim kurması için bir de forumu var.

Uzak Doğu çok geniş bir coğrafya ve bir çok ülkeyi içinde bulunduruyor. Ayrıca sınırları tartışmalı bir bölge. Mesela bazıları Hindistan'ı da Uzak Doğu'da sayarken bazıları saymıyor. Bu yüzden My Drama List'te hangi ülkelere ait film ve dizilerin bulunduğunu bilmekte fayda var. My Drama List'te sadece; Güney Kore, Japonya, Çin Halk Cumhuriyeti, Tayvan, Hong Kong ve Tayland dizi ve filmleri bulunmakte.

Bu siteyi tanıtmış iken kendi My Drama List linkimi vermeden olmazdı: http://mydramalist.com/dramalist/Roronoa_Zoro Siz de kendi drama listenizi açıp yukarıdan urlsini kopyalayarak arkadaşlarınıza gönderebilir veya benim gibi blogunuzda vb. yerlerde paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder